Handleiding

Let op:

  • Online reserveren is doordeweek mogelijk vanaf 16:00 uur. Voor boekingen eerder dan 16:00 uur kan je contact opnemen met sportreserveringen@hoorn.nl.
  • Reserveringen binnen 7 dagen moeten worden goedgekeurd.
  • Bij sleutellocaties dient 48 uur voor aanvang van de boeking of eerder een afspraak te worden gemaakt om de sleutel af te halen. Stuur dan een email naar sportreserveringen@hoorn.nl

Registreren
Als u voor de eerste keer een reservering wilt maken dient u zich eenmalig te registreren. U vult hier uw naam, adresgegevens en e-mailadres in. Naar het opgegeven e-mailadres zal een link worden verzonden om uw wachtwoord in te stellen.

Inloggen en wachtwoord opvragen
Om een reservering te maken dient u ingelogd te zijn. U kunt inloggen door in het menu op de knop "Inloggen" te klikken. Indien u uw wachtwoord bent vergeten klik dan ook in het menu op de knop "Inloggen" en klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten" om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Een reservering maken
Om een zaal te reserveren zoekt u eerst in het "Weekoverzicht" één of meerdeere beschikbare tijden (groene blokken). Door middel van drag and drop kunt u de gewenste tijdvakken en zalen selecteren. Dit doet u door, met uw linker muisknop ingedrukt gehouden, over de velden te slepen en los te laten. Ook is het mogelijk om direct via de knop "Reserveren" een gewenst datum en tijdstip te reserveren.

Een reservering wijzigen
Het wijzigen van herhalende boekingen/contractboekingen is enkel mogelijk door contact op te nemen met sportreserveringen@hoorn.nl. Het wijzigen van individuele boekingen of een losse datum van een herhalende boeking is mogelijk door de individuele boeking via de pagina "Mijn profiel" in zijn geheel te annuleren. Maak vervolgens een nieuwe reservering aan voor de gewenste locatie, zaal, datum en tijd om de gewijzigde boeking vast te leggen.

Hoe komt het dat ik niet kan inloggen?
Indien u bij het inloggen een foutmelding krijgt kan dit twee oorzaken hebben:
1. U heeft nog geen account. Als u voor het eerst op deze site een zaal wilt huren heeft u een account nodig. Om een account te maken klik op registreren.
2. Uw wachtwoord werkt niet. Misschien bent u uw wachtwoord vergeten. Klik hier om uw wachtwoord opnieuw aan te vragen.